Betaalopties

Betaalopties bij Spanband.net als je een bestelling wilt plaatsen kun je op verschillende manieren afrekenen. Hieronder bieden we de volgende betaalopties aan. Dat zijn iDEAL, PayPal, creditcard, BanContact achteraf betalen op factuur en overboeken via bank.  iDEAL is verreweg de snelste, meest makkelijke en veilige manier om jouw bestelling af te rekenen. Wanneer je gebruik maakt van online bankieren kun je met iDEAL betalen.

iDeal
Kies voor de meest gekozen betaalmethode iDeal als je het bedrag eenvoudig en snel aan ons wilt overmaken. Wanneer je voor iDeal kiest, word je omgeleid naar de vertrouwde en veilige betalingsomgeving van jouw bank. Hier kun je via internetbankieren het bedrag van je bestelling eenvoudig overmaken.

PayPal
Heb je een PayPal account? Dan kun je ook bij Spanband.net terecht. Met Paypal kun je, net als met een creditcard, verzekerd betalen. Voor PayPal betalingen wordt er een bedrag van €0,99 in rekening gebracht.

Creditcard
Ben je in het bezit van een creditcard? Ook hiermee kun je jouw bestelling veilig en verzekerd betalen op Spanband.net. Wij accepteren betalingen van diverse soorten creditcards, waaronder Maestro, Visa en American Express.

BanContact
Veilig betalen met internetbankieren via je persoonlijke bank.

Achteraf betalen op factuur
Op Spanband.net kun je er ook voor kiezen om je bestelling achteraf te betalen, nadat je jouw bestelling hebt ontvangen. Voor deze betaalmethode wordt een bedrag van € 0,99 in rekening gebracht.

Voor particuliere bestellingen werken wij samen met betaalpartner Klarna. Enkele werkdagen na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een mail van Klarna met de betaalinstructies. 

Overboeking via bank
Je dient eerst het verschuldigde bedrag over te maken. Vergeet vooral niet het betalingskenmerk te vermelden. Hier valt of staat de bestelling namelijk mee. Het betalingskenmerk + IBAN-bankrekeningnummer ontvang je na het plaatsen van jouw bestelling. Wanneer de betaling binnen is, wordt jouw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. Houd er wel rekening mee dat een overschrijving gemiddeld 1 tot 2 werkdagen kan duren. Pas daarna wordt jouw bestelling verzonden.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00